Contact old
Van lichte spierscheur tot intensieve revalidatie na operaties

Sportkinesist in Hoogstraten voor recreatieve sporters en getrainde atleten

In onze praktijk zijn een aantal van onze kinesisten gespecialiseerd in sportkinesitherapie en zijn zij ook vaste kinesist bij verschillende sportclubs. Wij blijven er namelijk van overtuigd dat de kinesitherapie bij sportblessures en letsels steeds een gespecialiseerde behandeling vereist.

De behandelingen bij sportletsels is vaak veel intensiever dan bij andere letsels en bovendien is het bij sporters op hoog niveau belangrijk zo vlug mogelijk terug in topconditie te zijn. Daarom zorgen wij als sportkinesist uit Hoogstraten voor een gespecialiseerde en volledig gepersonaliseerde behandeling. Ook de noodzakelijkheid van het informeren van de sporters om soortgelijke letsels te voorkomen nemen wij voor onze rekening.

Door middel van functionele trainingen, RedCord en manuele therapie stomen wij de sporters terug klaar voor hun terugkeer naar hun favoriete bezigheid of broodwinningsactiviteit.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie betreffende onze behandelingsmogelijkheden want ook bij u is er een sportkinesist die zorgt voor snelle revalidatie in Hoogstraten

Contacteer ons!03 314 79 77