Contact old
Doeltreffend en pijnloos

Endermologie in Hoogstraten ter behandeling van cellulitis, spierletsels, brandwonden,…

Endermologie is een behandeling voor de huid en onderhuids bindweefsel. Hierbij gebruikt men een apparaat dat de huid omhoog zuigt en op- en afrolt. De behandeling zelf wordt uitgevoerd door een endermoloog, vaak een fysiotherapeut die de opleiding endermologie succesvol heeft afgerond.

Endermologie die wij in Hoogstraten in onze praktijk toepassen zorgt voor een intensieve doorbloeding van de huid en van de onderliggende bindweefsels. Op die manier wordt de bloed- en lymfecirculatie gestimuleerd en wordt toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen sneller gerealiseerd.

De methode zelf ontstond in 1986 toen een Franse ingenieur een toestel ontwikkelde om de verkleefde brandwonden van zijn dochter te behandelen. Tijdens de behandeling ontdekte hij dat ook de vetophopingen verdwenen en sindsdien heeft de ontwikkeling van het toestel een grote evolutie doorgemaakt.

Ontdek hoe onze endermologie behandeling in onze praktijk te Hoogstraten u kan helpen en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een eerste afspraak. 

Contacteer ons!03 314 79 77